Σεπτεμβρίου 09, 2019

Ευχές στους μαθητές, στους γονείς και στους καθηγητές υγεία, υπομονή και προσήλωση στο στόχο τους, σοφία και έμπνευση. ". Καλή σχολική χρονιά …..Αγιασμός





Το Φθινόπωρο σηματοδοτεί ένα καλωσόρισμα και έναν αποχαιρετισμό. Ένα καλωσόρισμα από όλους μας σε όλους και ιδιαίτερα  για τους νέους εκπαιδευτικούς , και   μαθητές που έρχονται στην Πρώτη Λυκείου και έναν αποχαιρετισμό στους μαθητές που φεύγουν από το Λύκειο και πλέον αποκτούν τις ευθύνες της ενηλικίωσης. Πριν λίγο καιρό, με την έκδοση των αποτελεσμάτων για τα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα μοιραστήκαμε τη χαρά της επιτυχίας με τους αποφοίτους μας οι οποίοι πριν ένα χρόνο ήταν στη θέση σας και αναρωτιόνταν ποια θα ήταν η εξέλιξη της χρονιάς. Τώρα ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μια ζωή μακριά από τις εστίες τους, να σταθούν στα πόδια τους και να χαράξουν ο καθένας και η καθεμία τη δική του πορεία.
Να δώσουμε ενθάρρυνση προς τα παιδιά μας γονείς και εκπαιδευτικοί, μέσα από την κατάκτηση της γνώσης. Να δυναμώσουν, να πιστέψουν στον εαυτό τους και εν τέλει να πετάξουν.


‘’ Καλή  μας χρονιά!!! "


 Ο Αγιασμός στο Γενικό Λύκειο Καρέα θα πραγματοποιηθεί στις 11/09/2019 στις 09:00 το πρωί.


Μετά τον αγιασμό οι μαθητές/τριες θα περάσουν στις αίθουσες, θα οριστικοποιήσουν τις προτιμήσεις τους σχετικά με τις τάξεις προσανατολισμού και τις επιλογές μαθημάτων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τέλος, θα γίνει το μοίρασμα των βιβλίων και θα πάρουν πρόγραμμα για την επόμενη ημέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: